Mijn visie

Mijn doel is om jullie bruiloft een gouden randje te geven. Dit doe ik door jullie een reportage te geven waar jullie samen met een glimlach op terug kunnen kijken. Door zo goed mogelijk de sfeer van de dag te vangen en jullie geluk vast te leggen, hoop ik jullie een reportage te geven die écht bij jullie dag past. Iedere bruiloft heeft zijn eigen verhaal en ik wil graag jullie herhaal navertellen.

Mijn passie

Het vastleggen van mooie momenten is een van mijn grootste passies. Liefde staat hierbij centraal. Ik vind het super om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plekken te ontdekken in Nederland. Daarbij vind ik het een eer dat ik bij een bruiloft aanwezig mag zijn en dat ik het geluk van twee mensen mag fotograferen. Het geluk van anderen maakt mij gelukkig!

Mijn werkwijze

Wanneer mijn foto’s jullie aanspreken en jullie het leuk zouden vinden als ik jullie bruiloft kom fotograferen, dan plan ik graag een keer een afspraak in om kennis te maken. Een klik tussen het bruidspaar en de fotografe is essentieel. Ik vind het belangrijk dat jullie je op jullie gemak voelen, want dat maakt de foto’s extra mooi! Ik ben benieuwd naar jullie ideeën over de bruiloft, hoe jullie dag er uit gaat zien, wat jullie leuk vinden, maar vooral wat jullie van mij verwachten.

Bruiloft_Daphne_Rogier_11_april_2015-(290)