Mijn visie

De stijl van mij fotografie kan omschreven worden als puur, rustig en persoonlijk. Mijn visie hierbij is dat de echtheid van het kindje centraal staat. Door de sessie aan te passen aan het kindje, probeer ik mijn fotografie persoonlijk te houden. Door de workshops en coachingsgesprekken die ik heb gevolgd, heb ik mij de kennis en de veiligheid van deze vorm van fotografie eigen gemaakt. Hierdoor ben ik in staat om een foto zo goed als klaar te schieten. Dit betekent dat ik nabewerking slechts gebruik om de puntjes op de “i” te zetten. Ik maak dus geen gebruik van heftige filters, of compositie foto’s. Lees hier meer over de workshops die ik heb gevolgd.

Wanneer je bij mij komt voor een Newbornshoot dan is dit niet alleen voor een aantal kiekjes, maar om de baby op een mooie, pure en persoonlijke manier vast te leggen voor een onbetaalbare herinnering. Mijn doel hierbij is dat ik mijn klant een kwalitatief goed eindwerk kan bieden dat tijdloos en van emotionele waarden is.

Newborn_fotografie_Fotograaf_Wijchen_Nijmegen_6
Newborn_fotografie__Baby_Wijchen_Nijmegen_2

Werkwijze

Reserveren

Wat leuk dat jullie interesse hebben in een newbornshoot. Om ervoor te zorgen dat jullie op tijd zijn met een reservering, noteer ik tijdens de zwangerschap jullie uitrekendatum zodat ik rekening kan houden met de komst van jullie kindje. Ik houd altijd een maximum aantal baby’s per week aan, zodat ik jullie ook kan inplannen wanneer het kindje te vroeg of te laat geboren wordt. Wanneer jullie bevallen zijn hoor ik dit graag binnen 2 á 3 dagen zodat we een definitieve datum kunnen prikken.

Wanneer is de newbornshoot?

Een newbornshoot vindt altijd plaats binnen de eerste 15 dagen ná de bevalling. Dit is omdat het kindje dan nog lekker vast slaapt en het makkelijk in verschillende houdingen kan liggen. Het beste is om de sessie in de tweede week te plannen. Dan is jullie kindje een beetje bijgekomen van de bevalling en kan het zichzelf beter op temperatuur houden.

Hoe ziet een newbornshoot er uit?

Een sessie duurt ongeveer 3 uur en wordt gedaan bij mij thuis in mijn “in-home daglichtstudio” in Wijchen. Deze tijd is nodig om het op een rustige en comfortabele manier te laten verlopen. Omdat het fijn is als jullie kindje tijdens de sessie slaapt, is het handig dat het gevoed is wanneer we beginnen. In mijn studio is er de mogelijkheid om op een ontspannen manier te voeden. Lees hierover meer onder het kopje studio.

Jullie kleintje is de leidraad tijdens de sessie. Hij of zij zal bepalen hoe lang het duurt en welke houdingen er uit komen. Door mijn ervaringen en de workshops die ik heb gevolgd weet ik snel wat het wel en niet fijn vindt. Hier speel ik altijd op in, zodat de sessie op een comfortabele manier verloopt en het lekker ontspannen is. Ik forceer niets! Door jullie kindje te volgen, probeer ik een persoonlijk eindresultaat neer te zetten, passende bij de baby.

Newborn_fotografie__Baby_Wijchen_Nijmegen_5
Newborn_fotografie__Baby_Wijchen_Nijmegen_3

Studio

Newbornstudio is te vinden in het hartje van Wijchen. Deze is volledig ingericht om de beste kwaliteit uit mijn foto’s te halen. Ik gebruik uitsluitend daglicht, wat hier optimaal aanwezig is. Met dit licht kan ik een kwalitatief goed eindresultaat bieden.

De studio is voorzien van een fijne plek om rustig te zitten tijdens de shoot. Zo kunnen ouders op een ontspannen manier meekijken hoe hun kleintje op de foto gaat. Uiteraard is er de mogelijkheid om te voeden én is er een omkleedkussen (met de bij behorende spullen voor de verzorging van de baby) aanwezig. Daarbij is er een magnetron aanwezig om eventuele flesvoeding op te warmen en is er onbeperkt eten en drinken aanwezig.

Tijdens de sessie is de studio de hele dag gereserveerd. Zo kan ik alle rust en tijd bieden die een kindje nodig heeft. Dit is enorm belangrijk voor het eindresultaat. In deze ruimte is er ook de mogelijkheid om gezamenlijke foto’s te maken met de ouders en óf broertjes en zusjes.

Contact

Willen jullie graag een newbornshoot boeken? Neem dan tijdens de zwangerschap contact met mij op. Zo kan ik rekening houden met de komst van jullie kindje. Mochten jullie verder nog vragen hebben, neem dan hier een kijkje.