Portret fotografie

kinder_portretten_13
kinder_portretten_14
kinder_portretten_29

Portret fotografie

Sinds kort ben ik helemaal overgestapt op portret fotografie. Het doel van deze vorm van fotografie is om een prachtige foto te creëren voor aan de muur. Dit kan een portret zijn van jezelf, of van jouw kinderen. Bij deze shoot staat kwaliteit en eigenheid echt op de eerste plaats. Een portret sessie vindt plaatst bij mij thuis in Wijchen. Een portret foto is geschikt voor maximaal drie personen ( of het moet een samengevoegde foto worden ) en idealiter vanaf 2 jaar. Een complete familiefoto is dus niet mogelijk.

Wil je een mooi tijdloos beeld van jouw zwangere buik? Dan kan dit ook. Ik beschik over een witte, grijze en zwarte achtergrond. We bespreken van te voren altijd duidelijk de wensen, zodat ik jou precies het beeld kan geven die jij wilt hebben. Wil je meer informatie over de prijzen en pakketten? Neem dan gerust contact op met mij.

Lou studio
familie_portretten__bruin_zwart_enprofil_wijchen_2

Familie portret

Zoals hierboven aangegeven kan je ook kiezen voor een samengestelde foto. Deze kan vanaf de zijkant, half zijkant of van voren worden gemaakt. Hierbij worden de portretten los geschoten en achteraf samengevoegd. Hierdoor kan je dus van iedereen het mooiste portret kiezen en heb je de mogelijkheid om er meer personen op te zetten. Omdat van de losse foto’s een compleet nieuw beeld wordt gemaakt, zit hier wel een meerprijs aan. Bekijk de prijzen hier en wellicht zie ik jullie snel!

familie portret op zwarte achtergrond
familie portret op zwarte achtergrond